U Puli održano javno predstavljanje projekta “El Sistema u Istri”

U Domu hrvatskih branitelja u Puli, 17. ožujka javnosti je predstavljen projekt El Sistema u Istri. Projektne komponente predstavila je Carmen Hiti, direktorica udruge SO DO te projektna suradnica Anka Kovač Augustiny.

Predsjednik Udruge Ricardo Luque ispričao je osobno iskustvo programa El Sisteme koji je pohađao u rodnoj Venezueli, a Helga Može Glavan, upraviteljica Zaklade za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva, te Elvira Krizmanić Marjanović, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Pule iskazale su svoju podršku projektu te viziju njegova nastavka u Istri.

Podršku zajednice iskazali su i Bashkim Shehu dekan Muzičke akademije u Puli, Sanjica Radović , ravnateljica Umjetničke škole u Poreču, te Danijela Maružin, voditeljica Učeničke zadruge Šparooga iz Škole za odgoj i obrazovanje u Puli. Svi prisutni pokazali su prihvaćanje i oduševljenje metolodogijom El Sisteme i spremnost na suradnju i uključivanje u projekt te se ovom prilikom zahvaljujemo na podršci.

Kratak prilog s jučerašnjeg predstavljanja možete pogledati na linku.