Koncert u Velikoj Gorici – Dalijina priča…

Koncert u Velikoj Gorici bio je 6. travnja 2016. povodom Dana Umjetničke škole Franjo Lučić u dvorani Pučkog otvorenog učilišta Velika Gorica. Najprije smo putovali autobusom, a nakon što smo stigli, ostavili smo stvari i instrumente u dvorani Gradske vijećnice. Nakon generalne probe, koja je trajala oko dvadesetak minuta, imali smo puno slobodnog vremena.

Svi smo neposredno prije koncerta bili jako uzbuđeni. Kad smo došli na pozornicu, malo smo šaptali međusobno i ja se nadam da publika to nije previše primijetila. Svjetla su bila uperena u nas i bila su malo prejaka, a publiku uopće nismo vidjeli. Ispred nas bio je samo mrak. Koncert je počeo super, jedino što smo se svi u početku malo bojali da sve izvedemo odlično. Nakon nekog vremena, opustili smo se i više nismo tako napeto svirali. Tijekom sviranja, svi su uživali u glazbi, bili smo jedno s melodijom koju smo svirali. Nakon izvedenog programa, svima nam je bilo jako vruće i jedva smo čekali da se malo rashladimo.

Publika je pokazala oduševljenje, pljeskali su i ja sam mislila da je u publici dvostruko više ljudi nego što je bilo. Izgleda da im se stvarno svidjela naša izvedba!

Poslije smo međusobno pričali kako nam se svidio koncert, bilo je odlično.