DOBROTVORNI KONCERT „MLADI ZA MLADE“

DOBROTVORNI KONCERT „MLADI ZA MLADE“

Koncertna dvorana „Vatroslav Lisinski“ 28.01.2020. u 19:30 sati

Ovih dana obilježavamo 5. godišnjicu našeg rada u Hrvatskoj, a prva aktivnost bit će veliki dobrotvorni koncert u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, 28. siječnja 2020. godine u 19.30 sati.

Koncert pod nazivom „Mladi mladima“ u potpunosti je dobrotvorna priredba od koje su ukupna sredstva namijenjena Udruzi Krijesnica – udruzi djece koja su oboljela od malignih bolesti, a sada su prošli liječenje i uspješno prebrodili to najteže razdoblje.

Krijesnice se tako okupljaju da bi razmjenjivali svoja iskustva, jačali vlastita znanja i vještine. Zajedničkim snagama provode projekte i aktivnosti kojima pomažu djeci i mladima koji su trenutno u liječenju, ali i senzibiliziraju javnost te ruše predrasude o ovoj teškoj bolesti.

Velika nam je stoga čast pozvati vas da nam se pridružite u ovoj prekrasnoj humanitarnoj akciji kojom pomažemo upravo tom najranjivijem dijelu društva – djeci. Ona nas motiviraju, nadahnjuju i daju nam snagu raditi još više, bolje i jače. Naš je zajednički cilj omogućiti im prostor i sredstva za osobni razvoj i daljnje obrazovanje bez obzira na složene i vrlo teške uvjete s kojima se svakodnevno susreću.

Kvalitetu našega orkestra te plemenite namjere prepoznali su i neki veliki glazbenici pa će nam se tako na pozornici u Lisinskom pridružiti i Radovan Vlatković, hrvatski hornist svjetskoga glasa te Bruno Krajcar, naš poznati skladatelj, kantautor i multiinstrumentalist iz Istre.

Iako je riječ o umjetničko – socijalnom, pomalo i nekonvencionalnom projektu, a na koji smo silno ponosni, nadamo se da smo i vas zaintrigirali. Ukoliko je tome tako, iskreno se veselimo vašem dolasku!

Do skorog viđenja!!

Djeca i roditelji – volonteri Udruge SO DO – EL SISTEMA HRVATSKA!