„Simfonija u Centru“ – koncert uz predstavljanje rada udruge u centrima za kulturu

SO DO – El Sistema Hrvatska predstavit će svoj rad stanovnicima Susedgrada i Sesveta koncertima koje će održati u centrima za kulturu

Centri za kulturu Susedgrad i Sesvete ovih će dana biti domaćini našem Simfonijskom orkestru mladih SO DO centar Zagreb – El Sistema Hrvatska koji već petu godinu djeluje u prostoru Centra za kulturu i informacije Maksimir koji nam time daje veliku podršku za rad.

Orkestar čine djeca i mladi svih uzrasta, iz svih dijelova grada i okolice, a okupljeni su ljubavlju prema glazbi i zajedničkom muziciranju te je sudjelovanje u programu za sve polaznike besplatno, inkluzivno i ne-selektivno, i tako svima dostupno.

Udruga SO DO – El Sistema Hrvatska poziva sve Zagrepčane, osobito one koji bi se željeli priključiti orkestru, bilo kao članovi, bilo kao mentori, da dođu na prezentaciju i koncert: 06.04. (subota) u 18.30h u Centru za kulturu i obrazovanje Susedgrad, te 14.04. (nedjelja), u 18.30h u Centru za kulturu Narodnog sveučilišta „Sesvete“. Glazba je zvonka radost!